AJÁNLÁSOK

Wellness

Legyünk frissek, üdék, kívánatosak

Életmód

Gyógynövények

Betegségek

Táplálkozás

Wellnes Szállás

Testápolás

Utolsó kommentek

Csoki, szeressem vagy ne szeressem?

2008.01.26. 08:00 welltina

Eddig tudtam, hogy a csoki jó hatással van szervezetre, mert sok antioxidánst, flavonoidot tartalmaz, de most a kutatók kiderítették, hogy sok benne az oxalát, ami gátolja a csont felépítéséhez szükséges kalcium felszívódását.

Mindig így van, ha valamire kimondják, hogy jó, rövid időn belül kiderül, hogy mégsem annyira.

Nekem marad a meggyőződésem, hogy ne essünk túlzásba, módjával a csokoládét is megehetem.

Egyébként nem véletlenül mondják: Jóból is megárt a sok! – ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás csoki antioxidáns csont flavonoid

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnes.blog.hu/api/trackback/id/tr9310422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása