AJÁNLÁSOK

Wellness

Legyünk frissek, üdék, kívánatosak

Életmód

Gyógynövények

Betegségek

Táplálkozás

Wellnes Szállás

Testápolás

Utolsó kommentek

A fáradtság betegség tünete is lehet

2008.10.22. 05:47 welltina

 

* A munkahelyen vagy otthon végzett robot oka lehet a fáradtságnak, a tartós túlterhelés veszélyes, főleg akkor, ha stresszel is jár. Ugyancsak ide tartozik, ha valaki rendszeresen keveset alszik. A kevés alvás következménye a nappali fáradtság, levertség. Ilyenkor kötelező a pihenés, és a kiadós alvás.

* Ha a fáradtság együtt jár sápadtsággal, légszomjjal, gyengeséggel, szívdobogásérzéssel, vérszegénységre is gyanakodhatunk, a vasban szegény étrend miatt, a nőknél menstruáció idején jelentkezhet.

* Ha a fáradtság mellett az állandó fázékonyság is megjelenik, vagy feltűnőn kiszárad a bőr, esetleg ok nélküli hízás indul el, erősebben hullik a haj, csökkent pajzsmirigyműködésre utalhat.

* A depresszió is okozhatja a fáradtságot, főleg ha a tünetek között megjelenik a döntésképtelenség, és a csökkent szexuális vágy.

* A fáradtság, levertség más súlyos betegségek tünete is lehet. Ilyen például a szívizomgyengeség, a rosszindulatú daganatos megbetegedések és az idült lefolyású fertőző betegségek.

* Fáradtnak érezheti magát az ember akkor is, ha valamilyen fertőző betegségből lábal ki éppen, ha ez több mint egy hónapig tart, célszerű orvoshoz fordulni.

Forrás: borsonline.hu
 

...inkább próbálj meg lazítani.....

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó életmód falusi mariann

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnes.blog.hu/api/trackback/id/tr1724215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása