AJÁNLÁSOK

Wellness

Legyünk frissek, üdék, kívánatosak

Életmód

Gyógynövények

Betegségek

Táplálkozás

Wellnes Szállás

Testápolás

Utolsó kommentek

A természetgyógyász, aki megszünteti a fájdalmat

2008.05.04. 12:41 welltina


Szegeden kézrátétellel gyógyítja a lumbágót egy orvos. 6 ezer forintot kér és megszabadítja a pácienst a fájdalomtól. Bizonyára sokan vannak, akik ettől sokkal többet is adnának, csak múljon el a fájdalmuk....


 

Péter kézrátétellel gyógyítja a lumbágót

Különleges és ritka gyógymóddal kezeli betegeit Dr. Garzó Péter. A battonyai természetgyógyász idegbecsípődésen, lumbágón, végtagfájdalmakon és sérveken segít. Kézrátétellel kitapintja az ízületi gócpontokat, majd kihúzva azokat megszünteti a fájdalmat.


A szegedi váróteremnél már rendelési idő előtt egy órával ácsorognak a betegek, mindenki a gyógyítót várja, tőle remélik a csodát. Péter állatorvosként kezdte, és ő maga is különös módon ismerkedett meg ezzel a gyógyítási móddal.

– Lumbágóval szenvedtem, amikor hívtak egy állathoz, hogy segítsek rajta. Mégis a gazdája gyógyított meg engem. Annyit mondott, „üljön fel doktor úr”, hozzáért a derekamhoz, én két villámcsapást éreztem és utána már nem fájt semmi – emlékszik vissza Péter, akit annyira foglalkoztatott, miként múlt el az idegbecsípődése, hogy tanítvánnyá vált a kuruzslóként elhíresült bácsinál. Persze tanítómestere nem talált volna bárkit alkalmasnak, hiszen nem elég a tudás, képesség is szükséges hozzá. Az volt a feltétel, hogy ki kell tapintania vászonnadrágon keresztül a bolhát. Megtette.
– Különbözik ez a módszer a csontkovácsolástól, míg ők reccsentenek, én tapintok, megfogom az idegszálakat és a helyükre húzom őket. Ezzel a módszerrel olyan eseteken is lehet segíteni, amiről az orvosok már lemondtak – teszi hozzá Péter.
A doktornak volt már olyan betege, akinek húszévi mozgáskorlátozottság után ismét hajlott a térde, de –, mint mondja –, a térdműtétek túlnyomó többsége is elkerülhető. Péter elvégezte a Természetgyógyászati Akadémiát, elismert államvizsgát tett és rendelőt nyitott Szegeden. Betegek pedig járnak hozzá bőven, akik már elvesztették hitüket a hagyományos orvostudományban. Kezelésenként hatezer forintért megkapják, amit várnak, a gyógyulást. Péter a szálkihúzáson kívül akupresszúrás kezelést is alkalmaz, ezen belül a Mora terápiát, ami az akupunktúrás pontok hővel való ingerlése.

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: betegségek kézrátétel lumbágó ízületi góc sérc akupresszúrás kezelés

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnes.blog.hu/api/trackback/id/tr11453133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása