AJÁNLÁSOK

Wellness

Legyünk frissek, üdék, kívánatosak

Életmód

Gyógynövények

Betegségek

Táplálkozás

Wellnes Szállás

Testápolás

Utolsó kommentek

Oltással a magasvérnyomás ellen?

2008.03.28. 07:13 welltina


Biztató eredményeket mutatott egy önkénteseken végzett vizsgálat, melyben a magas vérnyomás csökkentését célzó védőoltás-prototípust tesztelték. A vakcinával évente több mint hétmillió haláleset válhatna megelőzhetővé a világon.
Hir ITT

Ez igazán jó hír, remélem, hamarosan meglesznek a hiányzó teszteredmények és el kezdik a gyártást illetve a felhasználást.

Nem olyan egyszerű megtalálni gyógyszerben sem a legmegfelelőbbet.

7 évig szedtem a Betaloc ZOK-ot + Lisopress-t mikor a dokim azt mondta, ideje változtatni, mert a hosszú időn keresztül szedett Betaloc-tól cukorbetegség alakulhat ki.

Az új terápia: Cardilopin + Lisopress +  Carvol  -  a vérnyomásom ettől egész jó volt, este 120/80/80 körül, reggel pedig 106/70/80 körül kicsit „keveselltem”, de a doki azt mondta, reggel 100 körül kell lennie, „mert hajnalban jön  kaszás, mint agyvérzés, szívtrombózis” 

Na ezt el is fogadtam, csak az volt a baj, hogy a lábam annyira dagadt, feszült, hogy egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni, még éjszaka is fel volt polcolva és akkor sem múlt el reggelre.

Most a Carvol + Meramyl + Prelow a „menü” de ez meg majdnem olyan, mintha semmit nem szednék, a vérnyomásom este és reggel is 148/70/80 körül van.

Jövő héten megyek újból a dokihoz, kíváncsi vagyok mit ír fel.


Szólj hozzá!

Címkék: betegségek magas vérnyomás magasvérnyomás

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnes.blog.hu/api/trackback/id/tr69399616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása